Σελίδες στα Ελληνικά Pages in English
Γρήγορη Mετάβαση σε :
Αναζήτηση Βιβλιογραφίας στις Ελληνικές ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες Αναζήτηση ηλεκτρονικών πηγών στις Ελληνικές ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες  Αναζήτηση Υλικού (Βιβλία, Περιοδικά κτλ) στην Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Κρήτης

Δυνατότητα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης από οπουδήποτε στον κόσμο με χρήση VPN σύνδεσης.


kallipos

ΕΠΕΑΕΚ

Άλλα Ηλεκτρονικά Βιβλία

Google Print Search  
Great Books and Classics  
Great Books Index Παρέχει πρόσβαση σε μεγάλα έργα της κλασσικής και πιο σύγχρονης παγκόσμιας λογοτεχνίας, καθώς και εκθέσεις και εργασίες σχετικές με τα έργα και τους δημιουργούς.
IEEE Proceedings Πλήρες κείμενο σε περισσότερους από 450 τίτλους πρακτικών συνεδρίων. Η πρόσβαση παρέχεται μέσω Heal-Link με αναγνώριση IPs.
Librodot.com Ψηφιακή Βιβλιοθήκη με ενδιαφέροντα έργα κλασσικά, αλλά και σύγχρονα, της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Όλα στην ισπανική γλώσσα
Project Gutenberg Η πρώτη και μεγαλύτερη συλλογή ebooks, τα οποία παρέχονται δωρεάν στο διαδίκτυο. Θεματική κάλυψη: κυρίως κλασσική λογοτεχνία
Springer ebooks Πλήρες κείμενο σε 2500 περίπου τίτλους ηλεκτρονικών βιβλίων. Η πρόσβαση παρέχεται μέσω Heal-Link με αναγνώριση IPs.
SpringerLink Book Series Πλήρες κείμενο σε 14 τίτλους σειρών του SpringerLink . Η πρόσβαση παρέχεται μέσω Heal-Link με αναγνώριση IPs.
The Online Books Page  
The Perseus Digital Library  
WWW Virtual Library Ο παλαιότερος και απόs τους πιο αξιόπιστους ψηφιακούς καταλόγους του δικτύου. Ξεκίνησε από τον Tim Berners- Lee και παρέχει ενδιαφέροντα links σε ποικίλους θεματικούς τομείς.
Email : webmaster@staff.teicrete.gr