Σελίδες στα Ελληνικά Pages in English
Γρήγορη Mετάβαση σε :
Αναζήτηση Βιβλιογραφίας στις Ελληνικές ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες Αναζήτηση ηλεκτρονικών πηγών στις Ελληνικές ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες  Αναζήτηση Υλικού (Βιβλία, Περιοδικά κτλ) στην Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Κρήτης

Δυνατότητα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης από οπουδήποτε στον κόσμο με χρήση VPN σύνδεσης.


kallipos

ΕΠΕΑΕΚ


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y ZACM Digital Library - Association for Computing Machinery Πλήρης Πρόσβαση σε περιοδικά και σε abstracts πρακτικών συνεδρίων. Καλύπτει θέματα της επιστήμης υπολογιστών.
AGRICOLA Βιβλιογραφική Βάση Δεδομένων με αναφορές στην αγροτική λογοτεχνία, η οποία έχει δημιουργηθεί από την Εθνική Αγροτική Βιβλιοθήκη των Η.Π.Α. και τους συνεργάτες της.
Wiley Interscience Ελεύθερη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα περιοδικών εκδόσεων του Εκδότη Blackwell μέσω HEAL link.
BUBL Link Κατάλογος Διαδικτυακών πληροφοριών για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Περιέχει χιλιάδες συνδέσμους σε Διαδικτυακές πηγές και υπηρεσίες και καλύπτει βασικότερες θεματικές περιοχές.
ClasePeriodica • CLASE: περιέχει δημοσιεύματα περιοδικών της λατινικής Αμερικής με ειδίκευση στις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες.
• PERIODICA: καλύπτει περιοδικά σχετικά με επιστήμη και τεχνολογία
• Παρέχει πρόσβαση σε περισσότερες από 300.000 βιβλιογραφικές αναφορές δημοσιευμάτων σε 2.600 επιστημονικά περιοδικά στην Ισπανική, Πορτογαλική, Γαλλική και Αγγλική γλώσσα.
ECO - Electronic Collection Online Πρόσβαση στην ηλεκτρονική συλλογή της OCLC για βιβλιοθήκες που έχουν συνδρομές σε περιοδικά που διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή. Δίδεται και η δυνατότητα πρόσβασης σε full-text (εάν κατά την αναζήτηση θέσετε αυτό το κριτήριο).
E-LIS Online αρχείο ανοικτής πρόσβασης σε επιστημονικό και τεχνολογικό υλικό, δημοσιευμένο και μη, το οποίο αναφέρεται στη βιβλιοθηκονομία, στην επιστήμη και τεχνολογία της πληροφόρησης και σε άλλες σχετικές θεματικές κατηγορίες.
Emerald Full-Text Πρόσβαση σε βιβλιογραφικές πληροφορίες και πλήρη άρθρα της Emerald Group Publishing Limited Journals. Πλήρη πρόσβαση σε abstracts ετών 1989-1993. Πρόσβαση σε πλήρες κείμενο άρθρων από το 1994-. Καλύπτει θέματα όπως: Agriculture, Engineering, General Management, Human Resources, Information Management, Library and Information Services, Marketing, Operations, Production and Economics, Property Management, Quality Management, Training and Education.
Eur-Lex Η EUR-Lex παρέχει άμεση δωρεάν πρόσβαση στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το σύστημα επιτρέπει στους χρήστες να συμβουλεύονται την Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ περιλαμβάνει, ειδικότερα, τις Συνθήκες, τη νομοθεσία, τη νομολογία και τις προπαρασκευαστικές πράξεις.
Europeana Πύλη ευρωπαϊκής κληρονομιάς
GOOGLE Scholar Παρέχει έναν εύκολο τρόπο αναζήτησης στην επιστημονική λογοτεχνία σε ένα εύρος επιστημών και πληροφοριακών πηγών (εργασίες, βιβλία, περιλήψεις και άρθρα).
Interscience - Wiley Πλήρη πρόσβαση στα ηλεκτρονικά περιοδικά του εκδότη Wiley μέσω της InterScience. Καλύπτει θέματα από όλους τους τομείς της γνώσης.
IOP-Institute of Phyiscs-Electronic Journals Πλήρης πρόσβαση στα περιοδικά της IOP μέσω Heal Link. Καλύπτει τομείς των θετικών επιστημών.
MathScienceNet online Πρόσβαση στο Mathematical Reviews με 2.777.000 δημοσιεύσεις και 1.000.000 πλήρη άρθρα
NASA Life Science Data Archives Βάση δεδομένων της NASA U.S.A. με δεδομένα για πειράματα και αποτελέσματα πειραμάτων των τελευταίων 40 χρόνων στις βιο-επιστήμες, για αποστολές και προσωπικό. Περιέχεις σχετικά ντοκουμέντα και εικόνες.
OUP -Oxford University Press Σύνδεση με τα ηλεκτρονικά περιοδικά του εκδότη Oxford University Press. Καλύπτει θέματα από τον τομέα των Θετικών επιστημών.
PROLA Το Physical Review Online Archive περιλαμβάνει το πλήρες κείμενο των περιοδικών έκδοσης της APS (American Physical Society) από το 1893 μέχρι σήμερα
PubMed Υπηρεσία της National Library of Medicine που περιέχει πάνω από 15 εκατομμύρια βιβλιογραφικές αναφορές σε άρθρα που καλύπτουν χρονολογικά την περίοδο από το 1950 και μετά. Οι βιβλιογραφικές αυτές αναφορές προέρχονται από τη MEDLINE και από άλλα σχετικής θεματολογίας επιστημονικά περιοδικά. Περιέχει ακόμη και links σε sites τα οποία παρέχουν άρθρα σε πλήρες κείμενο, καθώς και links σε άλλες σχετικές πληροφοριακές πηγές.

Science Direct - Elsevier

Σύνδεση με 1700 ηλεκτρονικά περιοδικά του εκδότη Elsevier, Academic Press, κ.ά. Καλύπτει θέματα από όλους τους τομείς της γνώσης. Επιλέγουμε το group wide login και ο χρήστης έχει την δυνατότητα αλφαβητικής επιλογής τίτλου περιοδικού ή θεματική αναζήτηση σε όλα τα περιοδικά. Τα κείμενα είναι διαθέσιμα σε μορφή HTML και PDF.

SCOAP3

Το SCOAP3 είναι μια κοινοπραξία για την υποστήριξη των επιστημονικών δημοσιεύσεων υπό καθεστώς Ανοικτής Πρόσβασης (gold open access) στον τομέα της σωματιδιακής φυσικής "High Energy Physics"

SCOPUS

 

Βάση Δεδομένων που παρέχει πρόσβαση σε βιβλιογραφικές πληροφορίες, περιλήψεις και πλήρες κείμενο άρθρων που καλύπτουν χρονικά την περίοδο από το 1960 ως τις μέρες μας. Η πρόσβαση είναι δυνατή, είτε από τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ με αναγνώριση των IPs είτε από το σπίτι σας με χρήση των προσωπικών σας email/password που έχετε προμηθευτεί από τo ΤΕΙ. Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες πρόσβασης στην περίπτωση που θέλετε να συνδεθείτε και βρίσκεστε εκτός του ΤΕΙ.
SpringerLink Μια από τις πιο πρωτοποριακές online πληροφοριακές υπηρεσίες για επιστημονικά, τεχνικά και ιατρικά βιβλία και περιοδικά
INFORMAWORLD (T&F, Routledge and Psychology Press) Πλήρης πρόσβαση σε ηλεκτρονικά περιοδικά του εκδότη Taylor and Francis. Καλύπτει θέματα από όλους τους τομείς της γνώσης.
Web of Science, ISI Βάσεις βιβλιογραφικής αναζήτησης και αναφορών άρθρων (citations) από τις βάσεις Sciences Citation Index, Social Sciences Citation Index & Art & Humanities Citation Index. Αναζήτηση μέσω Κεντρικής Βιβλιοθήκης.
Wilson Web OmniFile  
WWW VIRTUAL LIBRARY Ένας online οδηγός αναζήτησης σε επιλεγμένες επιστημονικές περιοχές.
Email : webmaster@staff.teicrete.gr