Σελίδες στα Ελληνικά Pages in English
Γρήγορη Mετάβαση σε :
Αναζήτηση Βιβλιογραφίας στις Ελληνικές ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες Αναζήτηση ηλεκτρονικών πηγών στις Ελληνικές ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες  Αναζήτηση Υλικού (Βιβλία, Περιοδικά κτλ) στην Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Κρήτης

Δυνατότητα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης από οπουδήποτε στον κόσμο με χρήση VPN σύνδεσης.


kallipos

ΕΠΕΑΕΚ


Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω

ΑΡΓΩ Περιβάλλον ανοικτής πρόσβασης σε βιβλιογραφικές πηγές πάνω σε διάφορους θεματικούς τομείς. Σε βιβλιοθηκονόμους παρέχεται η δυνατότητα πρόσκτησης βιβλιογραφικών εγγραφών.
asas.gr Ελληνική βάση δεδομένων, ελληνικών και ξένων, ακρωνυμίων, συντομογραφιών, αρκτικόλεξων και συμβόλων, όλων των επιστημονικών κλάδων και επαγγελμάτων.
Γραμματεία Αρχαίων Ελληνικών Κειμένων (Thesaurus Linguae Graecae) Πρόσβαση μέσω Heal-Link στο πλήρες κείμενο 12000 Ελληνικών κειμένων και 3700 Ελλήνων συγγραφέων, χρονολογούμενα από τον Όμηρο έως το 1453 μ.Χ.
Εθνικό Τυπογραφείο  
Ε.K.T. - Διεθνείς Βάσεις Δεδομένων  
Ε.K.T. - Ελληνικές Βάσεις Δεδομένων  
ΝΟΜΟΣ

Εξειδικευμένη Βάση Νομικών Πληροφοριών ΤΕΕ-ΝΟΜΟΣ με περιεχόμενα κυρίως της νομοθεσίας και νομολογίας ενδιαφέροντος του τεχνικού κόσμου. Πρόσβαση με χρήση username και password που παρέχονται από τη βιβλιοθήκη.
Πρόσβαση μέχρι 20/5/2014

Περιβαλλοντική Γωνιά Η ομάδα περιβάλλοντος ΙΑΑΚ/ΕΚΚΕ παρέχει πρόσβαση σε υλικό των ερευνών, μελετών και του συνολικού έργου της κατά τα τελευταία έτη.Στη σελίδα υπάρχουν: 1)ΒΔ για τους φορείς που έχουν σχέση με το περιβάλλον 2)ΒΔ για μη κυβερνητικές Οικολογικές-Περιβαλλοντικές Οργανώσεις 3)ΒΔ για μη Κυβερνητικές Οικολογικές Περιβαλλοντικές Οργανώσεις που σχετίζονται με τους «Ελεύθερους Χώρους» 4)Θέματα σχετικά με την Περιβαλλοντική εκπαίδευση
Συλλογικός Κατάλογος Περιοδικών Ελληνικών Βιβλιοθηκών Περιλαμβάνει στοιχεία για τα έντυπα περιοδικά των Ελληνικών Ακαδημαϊκών και Ειδικών Βιβλιοθηκών.
Τράπεζα πληροφοριών LOGISOFT Hλεκτρονική βιβλιοθήκη με φορολογικά, λογιστικά, οικονομικά και εργατικά θέματα. Οι κωδικοί πρόσβασης δίνονται από την βιβλιοθήκη ύστερα από επικοινωνία.
Iatrotek Online Βιβλιογραφική ΒΔ για αναζήτηση πάνω σε βιοϊατρικά θέματα.
Email : webmaster@staff.teicrete.gr